Saturday, 24 May 2014

Panggilan Temuduga ACCA UiTM



Allah.
Aku tak expect pon benda ni. Aku main apply je. Dengan harapan, dapat lah. Nak juga merasa interview ACCA ni.

Dan.........


Alhamdulillah dapat.




Masalah nya sekarang, kalau pass lah interview ni (cehh macam hebat benor) 
Nak terima ke, reject?

Ah yang tu kemudian ah. Redah interview ni dulu.

Tang accept/reject tu, nanti-nanti lah.


Ya Allah, kalau ini yang terbaik, kau permudahkan lah.
Kalau masih belum rezeki untuk aku teruskan, Kau tunjukkan lah petanda, gerak hati atau apa-apa yang boleh buat aku faham, ini belum masanya.


Hanya pada-Mu.

3 comments:

  1. Salam ukhuwah..awk ditag http://aspireangel.blogspot.com/2014/06/ga-by-farahdeena-fisal.html

    ReplyDelete
  2. Salam sis. Apa yang diorang tanya time interview ye. Cuak pulak saya nak interview Khamis ni. :)

    ReplyDelete

 
FULLY OWNED BY PELENGKAPRUSUKIRI