Tuesday, 19 March 2013

Senarai Pemenang Segmen Lucky March


jeng jeng jeng ...

PERHATIAN 

Maaf atas kelewatan pengumuman.
Baru balik dari hospital atas masalah kesihatan.

OK, kat bawah ni adalah senarai 
peserta-peserta bertuah yang mana 
telah dinilai secara Cabutan Bertuah 
oleh tangan-tangan yang bertuah .

oh BERTUAH nya anda .
walaupun hadiah tak seberapa, terima kasih sebab join,
next time maybe hadiah lagi gempak ><

TAHNIAHHHHH !!!

SEMAK NOMBOR ANDA DI BAHAGIAN 

SENARAI PESERTA



BALANG BERTUAH . hohoho .

 1 ) Pemenang REVIEW BLOG


Sila tuntut hadiah anda di sini atau sini 


2 ) Pemenang EDIT FULL TEMPLATE



Sila tuntut hadiah anda di sini


3 ) Pemenang Topap RM5


Sila tuntut hadiah anda di sini atau sini


4 ) Pemenang KEYCHAIN 




hantarkan detail nama dan url blog anda  di kotak komen ini


5 ) Pemenang CURSOR FREE


Sila tuntut hadiah anda di sini atau sini


6 ) Pemenang BLOGLIST 2 BULAN



Sila tuntut hadiah anda di sini atau sini

7 ) Pemenang Wang Pos RM5 


Sila tuntut hadiah anda di sini atau sini 














27 comments:

  1. tahniah kpda yang menang :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah menang gak akhirnya :D
    anyway, thanks to the host and congrats to all pemenang:)

    ReplyDelete
  3. saya rasa nom 20 . menang bloglist dua bulan . first time kot , time kasih :)

    ReplyDelete
  4. QF tak bertuah..hewhewhew..tahniah !!

    ReplyDelete
  5. tahniah semua pemenang :)

    ReplyDelete
  6. Yeayyy . menang review blog :D

    ReplyDelete
  7. wahhh...no 48 tu sy.....!!!

    tq :)

    ReplyDelete
  8. tahniah yg menang..(^_^)

    ReplyDelete
  9. aina menang :) wahhh . thanks awak .

    ReplyDelete
  10. heheh sy ber no.15 yey!menang review blog!alhamdulillah : )

    ReplyDelete
  11. bella dah tuntut topup rm5 tu . hehe . thanks ye ! ^^

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah..

    terima kasih admin.. :)

    ReplyDelete
  13. yeayyyyy! akk menang..hihii..bestnye...nie yg bertambah semanagat nie nk join mane2 segmen lg ..thanks dear ..:))

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah....first time menang :)
    no43
    tp x faham la nk tuntut review blog tu mcm mana?

    Sorry yer...

    Thanks kepada admin & sponsor segmen dlm blog nie. :D

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah .First time menangg gakk no.42 . menangg wang post rm5 . lalalalala :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh beri detail alamat awak pada link yg saya dah sediakan k :)

      Delete
  16. tapii tak tahuu nak tuntut macam mana lahh .
    ngeeeee ^^

    ReplyDelete
  17. nti ciksu check sama ada dorang dah tinggal blom sbb ciksu baru sampai dari ipoh

    ReplyDelete
  18. tahniah kepada mereka :)

    ReplyDelete

 
FULLY OWNED BY PELENGKAPRUSUKIRI