Wednesday, 27 March 2013

Novel : Aduhai Mat Skema ! Wajib beli !


Salam semua !
ok, entri kedua hari ni. hihi.

OK, seriously nak sangat beli novel ni . 
Kenapa ?

Sebab :

  1.  Senior masa sekolah dulu yang tulis, Kak Asma dengan nama pena Levis Delisya
  2. Nak mengimbau balik memori indah-indah masa zaman sekolah :P
  3. Banyak feedback positive yang cakap novel ni BEST
  4. Support Alumni sekolah ! haha

jadi, ini lah antara elemen memori yang dimasukkan penulis .


oh rindu title Majlis Jawatankuasa Tertinggi tu :P

Tak lupa, Roti Sweetlava sentiasa di hati .

ini merupakan novel kedua beliau, novel pertama, ape ntah. google lah ye. kihkih

Eh, jom jom beli novel ni.

saya pun nak ada satu ! ada la jugak memori sekolah nanti :P

p/s : roti Sweetlava tu dah mahal kan sekarang .




20 comments:

  1. Replies
    1. tu lah, nk try dapatkan satu jgk. hehe

      Delete
  2. Mari join sini, best!!

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/giveaway-topup-pearlcholic-birthday-by.html

    Thanks!

    ReplyDelete
  3. nampak cam best...nasib baik cakap , sbb esok nak habiskan baucer buku , nt klau jumpa novel ni , nak beli :)

    ReplyDelete
  4. Hai. :) #SelaluLalu add me here http://everythingsthatwewanted.tumblr.com/

    ReplyDelete
  5. nak beli jugakla...tengok tajuk pun da mcm menarik :)

    ReplyDelete
  6. mcm best je..bley p carik ni..:)

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum...follow anda disini....^_^

    ReplyDelete
  8. hye
    dtg jln2 sini ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/01/senarai-link-segmen-blogwalking-follow.html

    ReplyDelete
  9. salam...sy pemenang sgmen FIRST GIVEAWAY BY MIZRIZHANI

    LINK PENGUMUMAN: http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/04/pemenang-first-giveaway-by-mizrizhani.html

    LINK SY: http://www.nabilabiela.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    MENANG: topup rm5
    NO MAXIS: 0147201316

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok. noted dear :) saya akan contact awak di blog ye :)

      Delete
  10. as salam blogwalking jemput join segmen , first segmen yang kawan saya buat :)

    http://cokielatmaness.blogspot.com/2013/04/segmen-i-love-you-mom.html

    ReplyDelete
  11. jenjalan sini , nanti follow back k http://officialsyafiqmuhammad.blogspot.com and comment too

    ReplyDelete
  12. Assalam . Hye owner ! Maaf , taktau nickname owner apa . Panggil pelengkap rusuk kiri mcm something wrong lah pulak kan ? Okay , saya suka baca novel . Pastu terjumpa post novel Aduhai Mat Skema . Saya buat preview . Tu yang 4 bulan lebih baru komen , kihkihkih . Eh owner , caused by dah 4 bulan lebih , owner dah beli blum novel nie ? How novel nie ? Best tak ? Selama buat preview kt internet drpda tadi , komen semua positif . baguslahh :) nak dengar jugak pendapat owner , yelahh citarasa orang lain-lain . Anw , novelist novel nie senior owner yaa ? Wahh , bestnya senior Levis Delisya ! Dia seportingg tak owner ? Tgok gaya dia tulis novel mcm ceria jea orangnya . Dah lah kurus dan cantek , kihkih . Owner , penulis selalu dpt A ke dlm bm dia ? Wah , untungnya dia ! Owner still contact dia ? Kalau still contact dia , kirim salam ye buat dia . Saya dah baca novel first dia yang Influanza Cinta . memang best ! Wassalam :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh she's one of my seniors..hihi. tak de lah selalu contact sebab tak rapat pon. ha dia memang kurus and cantik! hihi. tang selalu dapat A ke BM tu xtaw la..dulu bestfriend saya pernah satu dorm dengan dia, dari cerita kwn saya tu nampak la die sporting gitu.hehe. hah and btw die pandai lukis kot !! hihi. orait InsyaAllah saya sampaikan salam pada die k.hehe

      Delete

 
FULLY OWNED BY PELENGKAPRUSUKIRI