Tuesday, 26 March 2013

Demam lebih seminggu


Dugaan betul. 
Bila lebih dari seminggu demam, dengan final exam nya yang 
akan bermula Sabtu ni ( majoriti course lain akan start esok )

Baru beli ubat semalam, kalau demam tak kebah jugak, kena cari 
cara lain. Tak nak lah masuk exam hall nanti longlai 
dengan aircond nya kalah suhu Kutub Utara. Amboi.

Harapnya cepat sembuh, banyak lagi benda tak selesai
 Hah ni pun salah satu sebab blog terabai .

Adoi tak larat nak taip dah, k nak makan ubat. 

p/s : Doakan cepat sembuh. Paper Ekonomi Sabtu ni .






7 comments:

  1. Assalamualaikum , Sponsor . Pemenang Segmen Template Siapa Paling Cantik Dah Diumumkan (!) Harap Baca :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/pemenang-segmen-template-siapa-paling.html

    ReplyDelete
  2. Salam, saya pemenang no2 untuk segmen :

    http://www.cikfie.com/2013/03/pemenang-segmen-template-siapa-paling.html


    p/s : Semoga cepat sembuh.. ^___^

    ReplyDelete
  3. Saya dah contact dekat fb..Masuk dekat Other message sebab saya tak add awak. Terima kasih ye. :)

    ReplyDelete

 
FULLY OWNED BY PELENGKAPRUSUKIRI