Wednesday, 27 February 2013

Pencarian Sponsor Berakhir Esok !


Salam sahabat blogger semua :)

Makanya esok merupakan hari terakhir 
pencarian sponsor untuk segmen Lucky March :)

andai anda yang masih berminat menjadi sponsor, 
boleh terjah-terjah syarat di sini

Ingat ye, anda tak boleh sponsor
apa yang orang lain dah sponsor :) 


Monday, 25 February 2013

With Love, Yuyu Zulaikha :)


ha sape tak kenal blogger comel Yuyu Zulaikha
baru tadi, scroll-scroll kat FB,
terjumpa lah  post tentang blogger comel dah
launch koleksi shawl dia 
lebih kurang sejam yang lepas.

apa lagi korang, usha jom.
dari apa yang saya baca, katenya 
shawl tu tak jarang. ini sudah bagus. hihi.

check it out yo --> With Love,Yuyu Zulaikha

Cerita Isnin : Nuffnang

 Pagi semua !

tadi check earning macam dah boleh cash out.
tapi boleh tak nak peram tunggu nak sambung degree nanti baru cash out ?

hmm..tengah pikir ni...
pikir..pikir...


Sunday, 24 February 2013

Siapa Adibah Awang ? She Amaze Me !


Assalamualaikum .

Siapa Adibah Awang? 
siapa dia ?

saya sangat salute dia . sangat .
bila dia bukak mulut, saya akan..
wowww.. lagi sekali wowww..

yang lebih buat saya teruja, kepetahan dia berbicara.
dia baru 17 tahun, tapi kepetahan dia, memukau .
amat sangat sungguh memukau saya .
memang macam ni lah yang kita harap. 
Generasi muslimah akan datang .

eh tak kenal lagi siapa dia ?

jom tengok video ni . anda akan kagum sebagaimana saya :)








Saturday, 23 February 2013

Pencarian Sponsor Akan Dilanjutkan

 Assalamualaikum dan selamat malam .

Alhamdulillah, setakat hari ini, dah ada beberapa orang sudi jadi sponsor 
untuk segmen akan datang ( 8-18 Mac ) 

tapi, kalau masih ada lagi yandg sudi nak jadi sponsor,
dialukan-alukan .

pencarian sponsor akan ditutup pada 28/2/2012
jam 8 malam .

anda masih berpeluang untuk sponsor :
( ni saya bg cadangan ye )

1) edit full blog
2) header free
3) Al-Quran/telekung
4) novel
5) banner
6) keychain
7) gift yang comel2 
8) dress/baju yg nak bg kat org
9) bloglist
10 ) footer 
11) shawl/tudung/pashmina



untuk jadi sponsor, syaratnya... jeng jeng jeng hehe

Saturday, 16 February 2013

Hadiah dari blogger #2


Selamat pagi !

kelmarin, ada saya cerita yang saya dapat hadiah dari blogger ni
semalam, dapat lagi hadiah dari ....

ce teka ce teka . haha .

ok, kali ni dari adik manis Nurain Syahirah :)

kenapa dapat hadiah dari die?
sebab saya jadi antara pengomen terpantas untuk entri dia, ini 

nak tengok apa dia bagi ? alahai cute je gift die sekiut org yg dapat ni .
erk :P


kiut kan ? keychain n note pad :)
keychain tu dia beli masa jejalan la kot. hihi.

dah tu, dapat pulak surat kiriman tak rasmi. haha.
acano rupanya tu ?


rajin adik ni menaip yerk . 

ok, nak selit sikit, PMR yang lepas adik ni dapat 9A . tak caye ? baca sini .
gilo uollss dapat 9A . saya pun tak dapat 9A taw PMR.
( sebab dulu amik 8 subjek je . haha. )

apa pun, tahniah atas kecemerlangan PMR :)
usaha untuk SPM pulak ye :D

hah lagi satu ! disebabkan adik ni dah bagi saya hadiah,
saya tak dapat lah nak balas dalam bentuk material mahupun 
wang ringgit kerana....ongkosnya enggak ada bu. haha.

jadi, saya decide nak letak dlm bloglist saya lah. sebagai tanda penghargaan :)
thanks ye dik .suka sangat hadiah tu :)

keep in touch ^^v

p/s : ada lagi hadiah dari segmen yg menang ari tu sedang on the way. yippi !








Wednesday, 13 February 2013

Hadiah dari blogger #1


Assalamualaikum .

lama sungguh tak update.
kalah PM uollsss.

ok, hari ni happy sangat.

sebab at last dapat balik rumah and.....

jeng jeng jeng ...

buka hadiah dari rakan blogger cik Nugrul Sakura

tapi kan, terlebih dulu, nak mintak maaf lah dengan cik Nugrul ni
sebab saya bukan sengaja nak bukak lelambat hadiah ni :(

faham-faham jelah kan, student :3 hihi .
baru dapat ruang bernafas ni balik rumah .

terima kasih jugak sebab macam faham-faham je saya perlukan benda ni sekarang 

tadaaaaa !!!!


4GB kot..sapa nak bagi free :P. nasib baik bertuah. ecehhh .

lepas tu, dapat ' surat cinta ' jugak taw :)


jeles tak? mohon jeles . haha .

terima kasih sekali lagi, cik Nugrul .

salam kenal and keep in touch ya ^^v

p/s : of course la akan terus sokong cik Nugrul berblogging .
tambah belog cik Nughul dalam bloglist :D
jenguk tepi sikit. hehe

Saturday, 2 February 2013

Tiket dah beli ?


cepatnya masa berlalu.
rasa macam baru semalam tahun baru 2013 .

hah minggu depan raya cina .
tiket dah beli ?

aiyoooo... amoi, apek..
pergi beli cepat !
nanti tak ada bus nak balik kampung.
cuti seminggu tu oiiiii .

saya dah beli sebulan yang lepas.
hah semangat tak ?
mesti la semangat nak jumpa family mertua  ^^,

pada yang belum beli lagi, 
ha pi la cepat.
lagi pulak yang study Kolumpo tu .

pada pemandu Malaysia,
hati hati di jalan raya,
pandulah dengan berhemah.
hati-hati dengan AES .
kalau tak kena saman


p/s : sekarang ni, Aidilfitri ke, Raya Cina ke, Depavaali ke, huh tiket semua habis .
almaklumlah, 1Mesia .



 
FULLY OWNED BY PELENGKAPRUSUKIRI