Tuesday, 1 January 2013

2013 : 20 Tahun :)


selamat tahun baru 2013  :)

lambat nye post. dah malam baru nak post ye .
sebab tadi duduk dalam bas berjam lamenye. hehe.

wahh..tahun baru .
umur pun dah masuk 20-an. takde lagi dah alam belasan.
sekarang merangkak ke angka yang lebih besar, lebih dewasa orang kata .

berharap dengan angka yang semakin bertambah ni,
pemikiran pun semakin matang, 
bijak tentukan mana baik mana buruk .

semoga tahun ini memberi lebih makna .

yang baik jadikan teladan,
yang buruk letakkan di sempadan.

azam tahun baru apa ye ?
selesaikan azam yang tak tertunai tahun sebelumnya kot :P

ok, tak mampu ni nak taip panjang-panjang.
berkejar nak siapkan assignment . hehe . 
sampai sini jela ye .

Semoga Allah Merahmati Kalian :D

p/s : umur makin bertambah, dosa dan pahala ikut bertambah ? kalau dosa, Nauzubillah, kalau pahala, Alhamdulillah :) . ingatan untuk diri juga :)


10 comments:

  1. selamat tahun baru.. :)

    ReplyDelete
  2. selamat thn baru awk...:)semoga hidup sentiasa diberkati olehNya...amin....insyaallah..:)

    ReplyDelete
  3. Tahun meningkat. ..maksudnya ilmu dan pengalaman...itu mematangkan kita

    ReplyDelete
  4. selamat tahun baru.

    singgah dari segmen blogwalking, follow dan follow back by iema90.blogspot.com.

    salam kenal ;)

    http://lobaksusue.blogspot.com

    ReplyDelete

 
FULLY OWNED BY PELENGKAPRUSUKIRI