Thursday, 24 January 2013

SEGMEN JIAKREATIFELT 3 in 1 :Apakah?


Salam Maulidur Rasul :)

waktu senggang yang ada, sebelum bergelumang semula dengan buku
sebab lusa ada test, T.T

dengan ringan tangan dan besar hati join segmen ni :D




SEGMEN BERMULA DARI 24/1/2013-16/2/2013

KLIK untuk join !

1) Saya dah follow blog Jia, tapi tak taw follower ke berapa -,-"

2) ini bukti saya dah Like Fanpage :)


3) current follower saya 

4) saya tak ada fanpage, so.... tak de la link fanpage :P
5) saya dapat tahu segmen ni dari owner blog sendiri :)

MARI JOIN CEPAT !! :)







Saturday, 19 January 2013

Tolong Komen !! Blog berwajah baru


Hai semua :)

perasan tak apa yang lain dengan blog ni ?

sesiapa yang selalu BW sini mesti tahu kan.
tak ramai kot yang perasan.
well..I tak pemes... haha .

mintak tolong sangat dengan korang yang lalu-lalang, boleh tolong
beri pendapat tentang wajah baru blog ni ?

mana tahu ada yang tak okey, boleh improve .

thanks for all the comments :D

Sunday, 13 January 2013

Segmen Cabaran Mengumpul Blogger Seramai 1500!!


ha gempak tak nama segmen ni ? hehe


tag :

dia  dan dia 

v
v

JOM JOIN !

Segmen Tambah Trafik



perhatian !

tarikh atas tu owner blog kata salah. 
saya pun tak pasti sama ada masih boleh join ke tidak.

tapi, cuba nasib je lah dulu. hehe .


p/s : dah dua segmen dah hari ni :P

Caera First Giveaway :)



selamat pagi !

hujung minggu ni terasa ringan tangan dan berbesar hati
nak join GA ni :)

ok, saya dah like semua sponsor dan follow :D

next, hadiah yang paling saya inginkan ialah :

Telekung Travel Teens by Comey Belako Boutique :)

kalau ada yang nak join, meh  K L I K




Saturday, 12 January 2013

Jom tingkatkan followers sampai lebam



jumlah follower terbaru :)
v
v


jom jom join ! cepat cepat ! ---> K L I K

Friday, 11 January 2013

Semakan Tawaran ke Sekolah Menengah Teknik dan Kolej Vokasional 2013




Buat pelajar lepasan PMR 2012 
yang memohon, anda boleh menyemak permohonan anda 
di sini dengan memasukkan kad pengenalan atau angka giliran .

RAYUAN HANYA BOLEH DIKEMUKAKAN TERUS KE
KOLEJ VOKASIONAL ATAU SEKOLAH MENENGAH TEKNIK 

Thursday, 10 January 2013

Demam :'(


memang dugaan betul.
memang musim orang sakit kot.
sedih betul tak dapat nak gi kelas hari ni.

lepas ni nak kena catch up balik apa yang tertinggal.
mintak maaf lah lecturer saya tak dpt dtg kelas :'(

pagi tadi berat sangat kepala.
nak angkat kepala pun tak larat, lagi pulak nak gi kelas.

tapi gagahkan juga diri, 
ambil tudung terus sarung.
dah tak peduli tudung senget ke tak, renyuk ke tak.

keluar, terus gi klinik. dapat mc 2 hari.

harap dalam 2 hari ni boleh lah baik .

ubat pun dah telan tadi.
rehat secukupnya lepas ni .

haihh.. doakan saya cepat sembuh :)

p/s : risau tak datang kelas ni . 


Monday, 7 January 2013

Cerita Isnin #2 : Nuffnang


salam Isnin :)
senyum jangan tak senyum :)

ha.. ari tu dok sibuk tanya mcm mane nak dapat CPUV kat sini.
hari ni nak habaq mai cheq hepi sgt naaaa.. hehe.

sebab..sebab..
v
v


ada lagi RM9.00 nak cashout ! Alhamdulillah...syukur :')

maybe minggu depan , tak pun minggu satu lagi akan cukup RM50 .
saya tahu blogger lain mesti lebih dari ni kan.. hehe.
syukur lah ye dengan bahagian masing-masing.
tak mau dengki-dengki .

happy blogging semua :)

p/s : tak sabar nak tunggu hujung bulan ni.. nak tekan button cashout !


Sunday, 6 January 2013

ZyraRoxx's Blogbuster



30.12.2012 - 15.01.2013

K L I K untuk join :D



Saturday, 5 January 2013

1st Giveaway From Mailey Jayley


Mula : 1 January 2013
 Tamat : 30 January 2013

follow semua syarat ! :D


mangsa tag :

kamu kamu dan  kamu   



Thursday, 3 January 2013

Keputusan Permohonan Kolej Vokasional & Sekolah Menengah Teknik 2013


 Salam semua .

mungkin ada antara adik-adik lepasan PMR 2012 yang telah membuat 
Permohonan Kemasukan ke Sekolah Menengah Teknik dan Kolej Vokasional 2013.

debaran menunggu keputusan sudah pasti terasa namun berdasarkan 
apa yang saya baca di laman pendidikan e-putra
keputusan dijangka akan diumumkan bermula minggu hadapan
( 10 Jan/ 11 Jan )

ada juga segelintir pihak Kolej Vokasional dan Sekolah Menengah Teknik 
yang telah membuat panggilan terus kepada ibu bapa .

untuk mengesahkan segala kemusykilan dan tanda tanya dalam kalangan adik-adik, 
saya syorkan anda menunggu pengumuman rasmi Kementerian Pelajaran Malaysia
atau hubungi Bahagian Pendidikan Teknik Dan Vokasional di talian 
03-8884 5154/ 5031/ 5073

Wednesday, 2 January 2013

Alahai Sedihnya :'(


T.T

Sedih betul, mungkin lepas ni dah jarang dah nak buat entry, jarang blogwalking.
semua jaghang-jaghang la jadinya .

sebab, Januari ni tak ada cuti.
pack dengan kelas .
takpelah, lumrah lah kan, student.

mintak maaf kalau lambat reply komen, lambat follow balik .
mintak maaf sangat-sangat.
jangan risau, yang dah follow, saya akan follow semula :)
cepat atau lambat je ye .

apa cerita tahun baru anda ?
moga yang indah-indah belaka lah ye :D

selamat memulakan tahun baru dengan azam baru :)

p/s : terpaksa update pendek-pendek, ish busy kalah Perdana Menteri !




Tuesday, 1 January 2013

2013 : 20 Tahun :)


selamat tahun baru 2013  :)

lambat nye post. dah malam baru nak post ye .
sebab tadi duduk dalam bas berjam lamenye. hehe.

wahh..tahun baru .
umur pun dah masuk 20-an. takde lagi dah alam belasan.
sekarang merangkak ke angka yang lebih besar, lebih dewasa orang kata .

berharap dengan angka yang semakin bertambah ni,
pemikiran pun semakin matang, 
bijak tentukan mana baik mana buruk .

semoga tahun ini memberi lebih makna .

yang baik jadikan teladan,
yang buruk letakkan di sempadan.

azam tahun baru apa ye ?
selesaikan azam yang tak tertunai tahun sebelumnya kot :P

ok, tak mampu ni nak taip panjang-panjang.
berkejar nak siapkan assignment . hehe . 
sampai sini jela ye .

Semoga Allah Merahmati Kalian :D

p/s : umur makin bertambah, dosa dan pahala ikut bertambah ? kalau dosa, Nauzubillah, kalau pahala, Alhamdulillah :) . ingatan untuk diri juga :)


 
FULLY OWNED BY PELENGKAPRUSUKIRI