Thursday, 24 January 2013

SEGMEN JIAKREATIFELT 3 in 1 :Apakah?


Salam Maulidur Rasul :)

waktu senggang yang ada, sebelum bergelumang semula dengan buku
sebab lusa ada test, T.T

dengan ringan tangan dan besar hati join segmen ni :D




SEGMEN BERMULA DARI 24/1/2013-16/2/2013

KLIK untuk join !

1) Saya dah follow blog Jia, tapi tak taw follower ke berapa -,-"

2) ini bukti saya dah Like Fanpage :)


3) current follower saya 

4) saya tak ada fanpage, so.... tak de la link fanpage :P
5) saya dapat tahu segmen ni dari owner blog sendiri :)

MARI JOIN CEPAT !! :)







Saturday, 19 January 2013

Tolong Komen !! Blog berwajah baru


Hai semua :)

perasan tak apa yang lain dengan blog ni ?

sesiapa yang selalu BW sini mesti tahu kan.
tak ramai kot yang perasan.
well..I tak pemes... haha .

mintak tolong sangat dengan korang yang lalu-lalang, boleh tolong
beri pendapat tentang wajah baru blog ni ?

mana tahu ada yang tak okey, boleh improve .

thanks for all the comments :D

Sunday, 13 January 2013

Segmen Cabaran Mengumpul Blogger Seramai 1500!!


ha gempak tak nama segmen ni ? hehe


tag :

dia  dan dia 

v
v

JOM JOIN !

Segmen Tambah Trafik



perhatian !

tarikh atas tu owner blog kata salah. 
saya pun tak pasti sama ada masih boleh join ke tidak.

tapi, cuba nasib je lah dulu. hehe .


p/s : dah dua segmen dah hari ni :P

Thursday, 3 January 2013

Keputusan Permohonan Kolej Vokasional & Sekolah Menengah Teknik 2013


 Salam semua .

mungkin ada antara adik-adik lepasan PMR 2012 yang telah membuat 
Permohonan Kemasukan ke Sekolah Menengah Teknik dan Kolej Vokasional 2013.

debaran menunggu keputusan sudah pasti terasa namun berdasarkan 
apa yang saya baca di laman pendidikan e-putra
keputusan dijangka akan diumumkan bermula minggu hadapan
( 10 Jan/ 11 Jan )

ada juga segelintir pihak Kolej Vokasional dan Sekolah Menengah Teknik 
yang telah membuat panggilan terus kepada ibu bapa .

untuk mengesahkan segala kemusykilan dan tanda tanya dalam kalangan adik-adik, 
saya syorkan anda menunggu pengumuman rasmi Kementerian Pelajaran Malaysia
atau hubungi Bahagian Pendidikan Teknik Dan Vokasional di talian 
03-8884 5154/ 5031/ 5073
 
FULLY OWNED BY PELENGKAPRUSUKIRI