Thursday, 27 December 2012

Segmen:Pencarian Bloglist Januari 2013 Blog GPP



azam tahun baru 2013 :

azam tahun baru ni lebih kepada azam untuk blog la ye
memandangkan blog ni dah macam nyawa saya. eh. hehe.

  1. Nak dapat follower SERIBU dan lebih :)
  2. Nak anjurkan satu segmen kalau follower dah memuaskan hati. hehe
  3. Nak cashout Nuffnang, Heartbeat.sebab baru setahun berblogging, tak pernah cashout lagi :P
  4. Nak join GA dan segmen sebanyak yang boleh sebagai support untuk blogger lain juga untuk tambah follower dan naikkan trafik blog
  5. Nak dapat pageviews 20 ribu ( sekarang baru 5 ribu lebih ) .. kuikui ...
Nak ape lagi erk? ( amboi semua kau nak. haha ). Itu jelah kot untuk blog tersayang ni . 
 
nak join? meh [ klik ]

p/s : saya dah follow semua syarat :)


5 comments:

  1. hye...
    iema da senarai kan semua link
    bley jengah di sini ^^
    http://www.iemagurlz.my/2012/12/senarai-link-segmen-blogwalking-follow.html

    ReplyDelete
  2. salam. nak mintak tolong sikit. ween tukar url blog. tapi masa tu taktau kesan dia nanti bila ween update blog, tak keluar kat dashboard awak. sounds like lost contact macam tu lah so tolong refollow ween guna cara ni eh?[ http://imgur.com/66e7v ]. kat sebelah tepi dashboard ada button tu. masukkan url ween [http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/] bila dah buat, tolong inform kat ween. sorry sangat-sangat. kalau tak faham, tanya tau. sorry terpaksa inform kt sini

    ReplyDelete
  3. awak dah buat eh? ke awak pun kena limit jugak? awak kasi fb lah senang sikit nak contact

    ReplyDelete

 
FULLY OWNED BY PELENGKAPRUSUKIRI