Saturday, 8 December 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com




url gambar :






follower sekarang :



tagline :


apa yang saya suka tentang blog Kak Mialina :

saya suka susun atur dalam blog akak.
nampak kemas :)

tag :
dan

52 comments:

  1. tq for visiting my blog. you are appreciated :D

    ReplyDelete
  2. balas kunjungan dari segmen yang sama... sambil follow... ^_^

    ReplyDelete
  3. kunjungan balas dr segmen same..thanks!!
    http://rojakdanabc.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  4. membalas kunjungan dari segmen sama
    http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    dah lam follow

    ReplyDelete
  5. terima kasih ya sudi join segmen kak mia. dah check dan entri penyertaan lengkap... ;)

    ReplyDelete
  6. Thanks.. singgah sini semula n follow. =)

    ReplyDelete
  7. thanx sebab tag...insha Allah akan join :)

    ReplyDelete
  8. kunjungan balas...terima kasih sebab follow blog kite...

    ReplyDelete
  9. datang membalas kunjungan...

    ReplyDelete
  10. Singgah dari segmen sama.
    Follow sini.. #404

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  11. salam , saya dari segmen yang sama . sudah follow awk . :) harap dapat follow saya jugak ..
    http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  12. datang dr segmen sama...dah lama follow sini...so dtg blogwalking sambil cuit heartbeat dia :)

    ReplyDelete
  13. datang dr segmen same ! :)
    already follow cni ^^

    ReplyDelete
  14. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  15. jln2 dari segmen Mialiana.
    terima kasih sudi berkunjung

    ReplyDelete
  16. datang dr segmen yang sama...
    http://www.mysyah-holiday.com/2012/11/segmen-follow-dan-tukar-bloglist.html

    ReplyDelete
  17. dh lm follow... hehe... dr segmen sama gak :)
    http://ieta-myblog.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh-mia.html#comments

    ReplyDelete
  18. sorri... br je follow... huhu... bz ngan assignment, trlps pandang. Sorri ya... Terima kasih...

    ReplyDelete
  19. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    ReplyDelete
  20. Datang terjah n follow dari segmen yang sama.. :)

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    ReplyDelete
  21. Salam,

    Hana datang balas kunjungan dan follow...datang dari segmen yang sama ...

    http://hanamhaslan.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  22. salam, n hi dear. terjah dari segmen yang sama. owyeah.

    jom bw ke belog saya sambil mkn supper.
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete

 
FULLY OWNED BY PELENGKAPRUSUKIRI