Tuesday, 25 December 2012

Segmen : Aku Nak BW Dan Follow Blog Korang !




hari ni nak join segmen baru pula dari blogger Yanie .

ada syarat nya nak join taw. 

kalau nak join, boleh klik sini :)

p/s : dah lama follow Yanie tapi tak tahu follower ke berapa :P

10 comments:

  1. jom join segmen ni..
    jangan risau takda syarat pape pon..cume letak url entry terbaik je..
    http://www.jeritpekik.my/2012/12/segmen-bebas-syaratentry-terbaik-untuk.html

    ReplyDelete
  2. Salam dear..dari segmen sama.. dah follow sini.. jemput follow kita pula (^___^)

    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

    ReplyDelete
  3. dari segment yg sama :) done follow awk, jemput ke blog saya pula ya :P http://awekcool.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Dah follow sini. BW blog saya? Datang dari segmen sama!

    www.aed-aedriana.my

    ReplyDelete
  5. hai dari segment yg sama...
    follow blog saya balik ye awk..

    http://cutepolkadotsever.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

    ReplyDelete
  6. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput singgah+komen blog saya^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

    ReplyDelete
  7. Singgah sini dari segmen yang sama. sorry lambat sampai.jom ke blog saya

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

    ReplyDelete

 
FULLY OWNED BY PELENGKAPRUSUKIRI