Thursday, 27 December 2012

New Year Giveaway by FY & NEB



nak join? meh [ klik ]

tag :
dia dan dia 

done :D 

15 comments:

  1. assalamualaikum.. dri segmen yang sma.. saja nak jalan2.. singgah sini n follow sekali.. xcaye leh tengok.. cri nama SD eh.. hehe..

    jemput singgah kat blog sy sekali :D
    http://superdreamland.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-fy-neb.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello Blogger...

      Dari GA yang sama... wish u good luck and all the best.

      Saja nak jalan-jalan dan follow disini.

      Jemput singgah ker blog Cik putih :

      http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/new-year-giveaway-by-fy-neb.html

      Delete
  2. assalamualaikum! terima kasih sebab sudi join New Year Giveaway by FY & NEB ^^ nak bagitahu, ada perubahan dekat bahagian syarat syarat GA tu. iaitu FOLLOW webstagram Alyia dan 2 iklan churp churp harap ikut kesemua syarat. jujur? in shaa allah anda tersenarai dalam 50 pemenang tu!

    check here-- http://nzfyns.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-fy-neb.html

    ReplyDelete
  3. saya dah updates pembahagian hadiah. entry t'baik hadiahnya gempak! *mgkin* so cepat ubah post! hehe

    ReplyDelete
  4. singgah dari GA yang sama..jom singgah blog saya..(^_^)

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-fy-and-neb.html

    ReplyDelete
  5. sedang blogwalking para peserta. terima kasih sudi join. nak jadi top refferal? cepat share GA saya! in shaa allah awak lah top refferalnya ^^ mungkin 3 hari lagi saya nak printscreen top refferal :D

    http://nzfyns.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-fy-neb.html

    ReplyDelete
  6. Hai! jom join dua GA gempak ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  7. tahniah sebab menang dalam ga saya :D

    http://nzfyns.blogspot.com/2013/01/pemenang-new-year-giveaway-by-fy-neb.html

    ReplyDelete
  8. hai.. congrats sbb menang GA Fa Yun.. jom join segmen sy nak cursor name free :D

    http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

    ReplyDelete

 
FULLY OWNED BY PELENGKAPRUSUKIRI