Monday, 31 December 2012

Cerita Isnin : Nuffnang


salam Isnin  !

semua mesti teringin nak check earning masing-masing kan.

so, dalam masa yang sama, saya pun tergerak hati
nak bukak e-mail,dengan harapan Nuffnang reply lah 
soalan yang saya tanya hari tu.

Alhamdulillah, dah dapat dah pun jawapannya. 

soalan :

punya lah berterabur English -,-"

respond :


oh.. 
makna nya kena tambah lagi 
pageviews dengan unique visits a day lah ni -,-"

ok ok, 
mari cuba :) mari berusaha :)







28 comments:

  1. hehe...semoga berjaya.. ^___^

    ReplyDelete
  2. Semoga Berjaya tambah unique visited :D hehehe ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap-harap macam tu lah.. hehe. thanks :)

      Delete
  3. Good Luck Pelengkap Rusk Kiri..marilah kita sama-sama berusaha menaikkan traffik visitors kita k...

    ReplyDelete
  4. chaiyok2... ^_^ semoga berjaya...All the best dear...

    ReplyDelete
  5. Blog aku dah 2k-5k pv sehari..Dah sebulan maintain,tapi nuffnang tetap belom bagi apa2 selain rm4.Tu earning yang aku baru je check.Sedihnya...

    ReplyDelete
  6. jom sama2 berusaha....heheheh

    ReplyDelete
  7. ermmm.. dari 2010 hingga skang ni x sampai RM10 pun.. hehe

    ReplyDelete
  8. smoga berjaya dear! eyqa dah click heartbeat awak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ok thanks :) nnt saya klik semula ye :)

      Delete
  9. smoga berjaya...nad pun bru study abb nuffnang ni

    ReplyDelete
  10. Datang sini nak mengucapkan Selamat Tahun baru 2013....semoga persahabatan kita kekal berkekalan

    ReplyDelete
  11. sabar menunggu, semoga berjaya!

    ReplyDelete
  12. selamat berusaha!! chiayok!

    ReplyDelete

 
FULLY OWNED BY PELENGKAPRUSUKIRI