Saturday, 13 October 2012

Ben Ashaari follow wa beb !



yuhuuuuu tadi bukak twitter terus kena serangan jantung !
serangan jantung di pagi hari pulak tu !

kenapa ?

ehemmmm sila perhatikan yang bawah ni betul-betul 














Abg Ben Ashaari follow aku weyh !
* ceh padahal orang lain pun dia follow 

tapi yang excited nye sebab...
yela kan dia blogger famous .
aku ni sapa je . tsk tsk . bhaha

tengok tu avatar abg Ben ada gambar Qhaliff !
chubby sangat !
eiiiii geramnya tengok budak tu !

terima kasih Abg Ben sebab sudi follow.
sob sob terharu .

saya suka sangat dengan tweet-tweet Abg Ben sebab 
semua bagus, menarik untuk dibaca.
kadang-kadang tu kena fikir maksud tersirat nya apa.
Abg Ben tegur guna cara hemah .

teruskan Abg Ben !

saya akan teruskan baca entry-entry anda.
lagi-lagi kalau pasal Qhaliff .
hihi .


:D

p/s : Qhaliff sangat comel. xtaw lah ikut daddy ke mummy dia. moga jadi anak yang soleh Qhaliff :D

1 comment:

 
FULLY OWNED BY PELENGKAPRUSUKIRI